Onze winkel

Best Choice Wonen is een dealer van veel merken, waaronder Henders & Hazel, Happy at Home en Urban Sofa. Onze winkel is gelegen aan de Pieter Ghijsenlaan 15A op de Woonboulevard in Zaandam. Voor de exacte locatie of om een route te plannen klikt u hier.

Onze openingstijden zijn als volgt:

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 tot 17:30
Woensdag 10:00 tot 17:30
Donderdag 10:00 tot 17:30
Vrijdag 10:00 tot 17:30
Zaterdag 10:00 tot 17:00
Zondag 12:00 tot 16:00

Contact

U kunt op meerdere manieren contact met ons opnemen: via Whatsapp, telefonisch of per mail. Telefonisch of per mail zijn wij bereikbaar tijdens openingstijden. Via Whatsapp streven wij ernaar uiterlijk binnen 24 uur u te voorzien van een antwoord.

Telefoon: +31 (0)75 750 36 06
E-mail: info@bcwonen.nl

U kunt via de button rechtsonder contact met ons opnemen via Whatsapp.

Bankstellen

Wij bieden elk model van de bankstellen van Henders & Hazel, Happy@Home en Urban Sofa aan. Op dit moment ondersteunt onze website niet de ruime keuze aan stoffen en kleuren die mogelijk zijn op onze bankstellen. Het overgrote deel van onze bankstellen zijn persoonlijk configureerbaar. In onze showroom staan meer dan zestig bankstellen met honderden mogelijkheden. Bent u langs geweest in onze winkel of weet u welke bank u wilt bestellen? Uiteraard kunt u deze bestellen! U kunt hiervoor contact met ons opnemen via de mail, telefonisch, in onze winkel of via onze persoonlijke Whatsapp service. Let wel: de 14-dagen bedenktijd is niet van toepassing op bestellingen met persoonlijk geconfigureerde producten zoals bankstellen.

Levering

De meeste artikelen zijn op voorraad bij onze leveranciers met een levertijd van ca. twee tot drie weken. Alle bestellingen op onze website worden gratis bij u thuis geleverd middels onze eigen bezorgservice of per pakketpost. Binnen de regio worden meubels meestal via onze eigen bezorgdienst bezorgd. Meubels bezorgd via onze eigen bezorgservice worden gratis gemonteerd en geïnstalleerd bij u thuis.

Groot meubilair (bijv. kasten en banken) of grote bestellingen worden middels onze eigen bezorgservice verzorgd. Kleiner meubilair wordt verzonden per pakketpost. Nadat wij uw bestelling ontvangen hebben zullen wij u informeren over de exacte levertijd en de wijze van verzending. Indien geleverd via onze eigen bezorgservice nemen wij na het ontvangen van de meubelen in ons magazijn direct contact met u op voor het maken van een bezorgafspraak. Indien uw artikelen per pakketpost worden verstuurd verzenden wij deze direct na binnenkomst in ons magazijn en zenden wij u een Track & Trace code toe.

Heeft u vragen over onze bezorging? Wij staan u graag te woord per mail, telefonisch of via Whatsapp en in onze winkel.

Bijzondere leveringen en bezorging naar het buitenland

Heeft u een woning die niet via een lift of trap bezorgd kan worden? Dit is geen probleem en kunnen wij voor u verzorgen. Via onze bezorgservice kunnen wij een lift inhuren om meubelen naar woningen op hogere etages te bezorgen zonder een toegankelijke lift of trap. Indien u van deze service wenst gebruik te maken kunt u contact met ons op nemen voor een offerte.

Leveringen per pakketpost worden kosteloos naar de Waddeneilanden verstuurd. Voor leveringen naar het buitenland kunt u contact met ons opnemen voor de kosten. Middels onze eigen bezorgservice voeren wij ook leveringen uit naar de Waddeneilanden, België en West-Duitsland. U kunt hiervoor contact opnemen met ons per mail, telefonisch of via onze Whatsapp service voor de mogelijkheden. 

Betaling

Bij onze online bestellingen kunt u via onze veilige betaalomgeving uw bestelling betalen. Dit kan in onze betaalomgeving via iDeal of creditcard. Wij accepteren de volgende creditcards: Visa, Mastercard en American Express. Wilt u uw bestelling per bankoverschrijving betalen? Neem dan contact met ons op. Wij zullen u voorzien van onze bankgegevens en een betalingsreferentie om de betaling per bankoverschrijving te doen.

Bij grote bestellingen (vanaf € 2.000,-) bieden wij de mogelijkheid aan om gespreid te betalen. U kunt in dit geval contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.